ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ: (+357) 22667908    

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

  • Η παράδοση μπορεί να γίνει στη διεύθυνση που καθορίζεται κατά την παραγγελία, σε υποκατάστημα ACS courier ή σε ένα από τα καταστήματα μας. Δεν παραδίδουμε σε ταχυδρομικές θυρίδες (P.O. Box).
  • Για παράδοση στο σπίτι υπάρχει χρέωση αποστολής €6,50 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19%) για αγορές κάτω από €50,00 ενώ για αγορές €50,00 και άνω η αποστολή στην Κύπρος είναι δωρεάν (ισχύουν όροι). Ο χρόνος αποστολής είναι 3-7 εργάσιμες μέρες.
  • Για παραλαβή από υποκατάστημα της ACS Courier (Κύπρος) υπάρχει χρέωση €3,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 19%) για αγορές κάτω από €50,00 ενώ για αγορές €50,00 και άνω είναι δωρεάν (ισχύουν όροι). Ο χρόνος αποστολής είναι 3-7 εργάσιμες μέρες.
  • Για παραλαβή από κατάστημα της LLambrou Agro δεν υπάρχει χρέωση αποστολής. Ο χρόνος αποστολής κυμαίνεται από 3-7 εργάσιμες μέρες.
  • Στόχος μας είναι να σας παραδώσουμε τα προϊόντα σας εντός 3-7 εργάσιμων ημερών. Ενώ καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι όλες οι παραδόσεις ολοκληρώνονται εντός του εν λόγω χρονικού διαστήματος, δεν θα είμαστε υπεύθυνοι εάν δεν το πράξουμε εν μέρει ή πλήρως λόγω περιστάσεων πέρα από τον έλεγχό μας.
  • Η καθυστερημένη παράδοση δεν σας δίνει τη δυνατότητα να απορρίψετε ή να ακυρώσετε την παραγγελία.
  • Απαιτείται υπογραφή κατά την παράδοση. Με την παραγγελία μας εξουσιοδοτείτε να δεχτούμε υπογραφή από άλλο άτομο εκ μέρους σας εάν δεν είστε παρόντες κατά την παράδοση. Απαιτείται υπογραφή για όλες τις παραγγελίες.
  • Ο χρήστης θα αποζημιώσει την L. Lambrou Agro Ltd έναντι όλων των αξιώσεων, υποχρεώσεων, ζημιών, δαπανών και εξόδων, συμπεριλαμβανομένων των νομικών τελών που ενδέχεται να προκύψουν ή να μην προκύψουν από τη χρήση πληροφοριών οποιουδήποτε είδους που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο.
  • Ενώ έχουν γίνει όλες οι εύλογες προσπάθειες για τον έλεγχο της ακρίβειας των πληροφοριών που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο, η L. Lambrou Agro Ltd δεν εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που περιέχονται στο παρόν. Περαιτέρω, η L. Lambrou Agro Ltd ή οποιαδήποτε άλλη συνδεδεμένη εταιρεία ή εταιρείες δεν θα φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση ή επακόλουθη απώλεια που προκύπτει από τη χρήση των πληροφοριών και του υλικού που περιέχεται σε αυτόν τον ιστότοπο ή οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο στον οποίο ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση μέσω αυτής της ιστοσελίδας.
  • Όλα τα είδη είναι εγγυημένα σύμφωνα με την εγγύηση του κατασκευαστή.
Για παραγγελίες εκτός Κύπρου παρακαλώ επικοινωνήστε με email στο info@lambrouagro.com.cy για να σας απαντήσουμε εάν είναι δυνατή η παράδοση και με ποιο κόστος αποστολής. 

Talk With Us
We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine